Noi Mexican Negru Fasole Burritos

Noi Mexican Negru Fasole Burritos
Rețeta Burritos de fasole neagră mexicană ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 15 minute. O porție conține 162 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei iute chipotle în sos adobo, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Burritos De Fasole Neagră, Burritos De Fasole Neagră, și Burritos De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in tigaie aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste. Se amestecă fasolea și ardeii iute; gatiti pana se incinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați o pătrime din amestecul de fasole în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu brânză și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
TomateTomate
3
Îndoiți un capăt al tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4
Așezați cusătura în jos pe platoul sau farfuria de servire.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista