Noduri De Usturoi
Nodurile de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 324 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foi de foietaj, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Noduri De Usturoi, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 10 inci.
Ungeți jumătatea inferioară a foii de patiserie cu amestecul de ouă.
Presărați jumătate de usturoi, pătrunjel și brânză pe jumătatea inferioară a foii de patiserie. Îndoiți patiseria în jumătate peste amestecul de usturoi.
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Presărați usturoiul rămas, pătrunjelul și brânza pe patiserie.
Rulați ușor patiseria cu un sucitor.
Tăiați patiseria în20 (aproximativ 1/2 inch lățime) benzi. Legați fiecare bandă într-un "nod".
Așezați produsele de patiserie pe 2 foi de copt.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Lăsați produsele de patiserie să se răcească pe foile de copt de pe grătarele de sârmă timp de 10 minute.