Noduri De Usturoi
Nodurile de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 45 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, parmigiano-reggiano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Noduri De Usturoi, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de euro F. ulei ușor 2 foi de copt mari (17 pe 13 inci).
Împărțiți aluatul în jumătate. Păstrați jumătate din aluat acoperit cu un prosop de bucătărie curat (nu o cârpă de pământ). Rulați ușor cealaltă jumătate într-un pătrat de 10 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. (Folosiți-vă mâinile pentru a trage colțurile. Dacă aluatul este foarte elastic, acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să se odihnească aproximativ 3 minute.)
Tăiați pătratul în jumătate cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 15 benzi (aproximativ 2/3 inch lățime). Acoperiți benzile cu un prosop de bucătărie curat.
Păstrând benzile rămase acoperite, legați ușor fiecare bandă într-un nod, trăgând ușor capetele pentru a le fixa (dacă aluatul este lipicios, praf ușor cu făină) și aranjând noduri la 1 inch distanță în rânduri eșalonate pe 1 foaie de copt. Păstrați nodurile acoperite cu prosoape de bucătărie curate.
Întindeți și tăiați aluatul rămas, apoi formați-l în noduri, aranjând 1 inch în rânduri eșalonate pe a doua foaie de copt.
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, 20 până la 25 de minute în total.
În timp ce nodurile se coace, se toacă usturoiul și se amestecă într-o pastă cu sare, apoi se amestecă împreună cu uleiul într-un castron foarte mare. Imediat după coacere, aruncați noduri în ulei de usturoi, apoi presărați pătrunjel și brânză și aruncați pentru a acoperi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Nodurile pot fi coapte, dar nu acoperite, cu 2 ore înainte. Reîncălziți nodurile pe o foaie mare de copt într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F până la fierbinte, 3 până la 5 minute, apoi aruncați cu ulei de usturoi și presărați pătrunjel și brânză.