Noduri De Fasole
Nodurile de fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, sos de soia, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Noduri Portocalii, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi.
Instrucțiuni
Pregătiți fasole lungă de curte de 1 kilogram, urmând instrucțiunile pentru fasolea proaspătă gătită.
Scurgeți și scufundați în apă cu gheață. Când este rece, scurgeți.
Pentru fiecare porție, adunați 6 până la 8 fasole până la capătul tulpinii și înfășurați-le sau legați-le într-un nod liber.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană sos de soia cu 2 linguri ulei de susan asiatic (prăjit) și turnați peste fasole.