Nodurile Cappuccino ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 319 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de espresso instant, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noduri De Ovăz De Afine, Noduri Pesto, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul topit într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Bateți zahărul granulat și pudra de espresso într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Espresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Ungeți o tigaie cu brioșă de 12 căni. Împărțiți aluatul în 12 bucăți; rotiți fiecare bucată într-o frânghie de 8 până la 9 inci. Înmuiați 1 bucată de aluat în unt, lăsând excesul să se scurgă, apoi rulați în zahărul espresso. Legați aluatul într-un nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Așezați într-o ceașcă de brioșă cu un capăt al nodului orientat în sus. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Să se ridice, neacoperit, într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră, 15 minute.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți nodurile până se umflă și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească 10 minute în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Bateți 1 cană de zahăr pentru cofetari și pudra de espresso într-un bol mediu; adăugați 1/4 cană smântână grea și bateți până se omogenizează, adăugând mai multă smântână, dacă este necesar. Într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de zahăr pentru cofetari cu restul de 2 linguri de smântână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Espresso Instant
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați glazura albă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scoateți nodurile din tigaie și înmuiați blaturile în glazura espresso; lăsați să se stabilească 5 minute. Decupați un colț mic al pungii cu glazura albă și țeava peste noduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți 1/2 cană de apă și laptele într-o cratiță la foc mic până când un termometru înregistrează 100 grade F până la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se scoate de pe foc și se presară drojdia deasupra, apoi se presară cu un vârf de zahăr; deoparte, netulburat, până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
șuncă Complet Fiartă, Tocată
6
Bateți untul topit, gălbenușul de ou și vanilia în amestecul de drojdie până când sunt combinate. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul rămas, sarea și nucșoara. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat gros și ușor lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până când este moale și elastică, aproximativ 6 minute. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
7
Ungeți un bol mare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați aluatul, întorcându-vă pentru a acoperi ușor cu untul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Întoarceți aluatul din castron și frământați scurt pentru a elibera excesul de aer; re-formați într-o bilă și reveniți la castron. Ungeți ușor o bucată mare de folie de plastic și așezați-o direct pe suprafața aluatului. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.