Reteta caserola Nirvanan Enchilada este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 538 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tortilla de porumb, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Enchilada Caserola, Enchilada Caserola, și Enchilada Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătirea cartofilor: Preîncălziți cuptorul la 218°. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Aruncați cartofii cu uleiul chiar pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se presară sare și piper negru și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 177°, răsturnați cartofii și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Lăsați cuptorul la 177°, deoarece aceasta este temperatura la care enchiladele trebuie să se coacă. Pregătirea sosului enchilada: preîncălziți o oală de 4 litri la foc mediu. Uscați-prăjiți semințele de chimen și coriandru în tigaie timp de aproximativ 2 minute, amestecând frecvent, până când sunt parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate. Doar aveți grijă să nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Sos Enchilada
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați uleiul și sotati ceapa, jalapeo, usturoiul, oregano și un vârf de sare timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
6
Adăugați roșiile, agavele și restul de 1 linguriță de sare, acoperiți oala și întoarceți focul pentru a aduce la fierbere mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Procent De Tequila Blanco
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Lăsați să gătească aproximativ 20 de minute. Odată gătit, pur până se omogenizează fie cu un blender de imersie, fie prin transferul într-un blender sau robot de bucătărie. Dacă utilizați un blender, ridicați intermitent capacul pentru a lăsa aburul să scape, astfel încât să nu se acumuleze și să explodeze și să vă omoare. De asemenea, rețineți că, dacă utilizați un blender de imersie, trebuie să amestecați foarte mult pentru ca semințele să se netezească. Gustați pentru sare și lăsați deoparte să se răcească. Pentru umplutură: preîncălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Călește ceapa în ulei cu un vârf de sare timp de aproximativ 5 minute, până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adauga usturoiul si saut doar până parfumat, 15 secunde sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
9
Adăugați ciupercile și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți până când ciupercile și-au eliberat multă umiditate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Scurgeți cajuii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
2
Adăugați toate ingredientele sosului alb în blender și pur până când este complet neted, oriunde de la 1 la 5 minute, în funcție de puterea mașinii. Este destul de gros, așa că răzuiește cu siguranță părțile laterale cu o spatulă de cauciuc adesea pentru a te asigura că obții totul. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Pentru asamblare: ungeți ușor o tigaie de caserolă de 9 x 13 inch. Se toarnă într-un strat subțire de sos enchilada, apoi se pune 6 tortilla în tigaie. Acum lucrurile vor deveni un pic dezordonate! Se toarnă într-un alt strat de sos enchilada (aproximativ 1 cană) și se răstoarnă fiecare tortilla pentru a se sufoca în sos. Fiecare ar trebui să fie acoperit, dar ar trebui să puteți vedea tortilla; adică nu ar trebui să se înece în sos. Apoi, aranjați tortilla astfel încât să se suprapună ușor și să acopere fundul tăvii. Acum adăugați jumătate din umplutură și turnați aproximativ 1/2 cană de sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
Roșii Feliate, Opțional
3
Puneți încă 6 tortilla și repetați procesul de sufocare a fiecăruia într-o ceașcă de sos. Acoperiți cu umplutura rămasă. Încă o dată turnați 1/2 cană de sos enchilada peste umplutură și adăugați stratul final de tortilla. Sufoca Cele într-o ceașcă de sos. Rezervați restul de sos (dacă există) pentru servire. În cele din urmă, acoperiți cu sosul alb. Îl turn direct din blender și încerc să-l împletesc în globuri groase deasupra. Nu trebuie să fie îngrijit; va arăta drăguț destul de mult indiferent de ce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți descoperit timp de aproximativ 30 de minute. Toppingul trebuie să fie ușor auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și presărați cu o mână de pepitas și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți. Acum este gata să servească! Încercați aceste rețete de caserole pe Food Republic: rețetă de caserolă de cartofi dulci brânză de Bacon de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.