Reteta caserola Nirvanan Enchilada este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 538 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tortilla de porumb, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Enchilada Caserola, Enchilada Caserola, și Enchilada Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătirea cartofilor: Preîncălziți cuptorul la 218°. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Aruncați cartofii cu uleiul chiar pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presară sare și piper negru și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 177°, răsturnați cartofii și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Lăsați cuptorul la 177°, deoarece aceasta este temperatura la care enchiladele trebuie să se coacă. Pregătirea sosului enchilada: preîncălziți o oală de 4 litri la foc mediu. Uscați-prăjiți semințele de chimen și coriandru în tigaie timp de aproximativ 2 minute, amestecând frecvent, până când sunt parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate. Doar aveți grijă să nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Sos Enchilada
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați uleiul și sotati ceapa, jalapeo, usturoiul, oregano și un vârf de sare timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați roșiile, agavele și restul de 1 linguriță de sare, acoperiți oala și întoarceți focul pentru a aduce la fierbere mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
0,5 Lingurita Sare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să gătească aproximativ 20 de minute. Odată gătit, pur până se omogenizează fie cu un blender de imersie, fie prin transferul într-un blender sau robot de bucătărie. Dacă utilizați un blender, ridicați intermitent capacul pentru a lăsa aburul să scape, astfel încât să nu se acumuleze și să explodeze și să vă omoare. De asemenea, rețineți că, dacă utilizați un blender de imersie, trebuie să amestecați foarte mult pentru ca semințele să se netezească. Gustați pentru sare și lăsați deoparte să se răcească. Pentru umplutură: preîncălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Călește ceapa în ulei cu un vârf de sare timp de aproximativ 5 minute, până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adauga usturoiul si saut doar până parfumat, 15 secunde sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați ciupercile și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți până când ciupercile și-au eliberat multă umiditate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Scurgeți cajuii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
2
Adăugați toate ingredientele sosului alb în blender și pur până când este complet neted, oriunde de la 1 la 5 minute, în funcție de puterea mașinii. Este destul de gros, așa că răzuiește cu siguranță părțile laterale cu o spatulă de cauciuc adesea pentru a te asigura că obții totul. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Pentru asamblare: ungeți ușor o tigaie de caserolă de 9 x 13 inch. Se toarnă într-un strat subțire de sos enchilada, apoi se pune 6 tortilla în tigaie. Acum lucrurile vor deveni un pic dezordonate! Se toarnă într-un alt strat de sos enchilada (aproximativ 1 cană) și se răstoarnă fiecare tortilla pentru a se sufoca în sos. Fiecare ar trebui să fie acoperit, dar ar trebui să puteți vedea tortilla; adică nu ar trebui să se înece în sos. Apoi, aranjați tortilla astfel încât să se suprapună ușor și să acopere fundul tăvii. Acum adăugați jumătate din umplutură și turnați aproximativ 1/2 cană de sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți încă 6 tortilla și repetați procesul de sufocare a fiecăruia într-o ceașcă de sos. Acoperiți cu umplutura rămasă. Încă o dată turnați 1/2 cană de sos enchilada peste umplutură și adăugați stratul final de tortilla. Sufoca Cele într-o ceașcă de sos. Rezervați restul de sos (dacă există) pentru servire. În cele din urmă, acoperiți cu sosul alb. Îl turn direct din blender și încerc să-l împletesc în globuri groase deasupra. Nu trebuie să fie îngrijit; va arăta drăguț destul de mult indiferent de ce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți descoperit timp de aproximativ 30 de minute. Toppingul trebuie să fie ușor auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și presărați cu o mână de pepitas și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți. Acum este gata să servească! Încercați aceste rețete de caserole pe Food Republic: rețetă de caserolă de cartofi dulci brânză de Bacon de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Semințe De Dovleac
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți Rețetă Broccoli Și Brânză Penne Rețetă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.