Nigella-pâine plată cu semințe
Nigella-semințe Flatbreads ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă caldă, semințe de nigella, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de semințe de dovleac și nigella, Barurile de mic dejun Nigella, și Nigella Lawson Roquamole.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, apa și uleiul într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Combinați făina și sarea într-un castron mare și faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă amestecul de drojdie și semințele de nigella.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați aluatul până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron uns, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Împărțiți aluatul în 20 de bucăți egale și formați în runde foarte subțiri.
Lăsați aluatul să se odihnească 10 minute.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați pâini plate, pe rând; gatiti pana se blistereaza si se umfla. Întoarceți pâinea plată; gătiți încă 1 minut.
Scoateți și acoperiți pentru a vă menține cald și flexibil.