Nicoise salata Pizzette este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de fasole verde, măsline kalamatan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Margherita Pizzette, Gustare Cu Pizza De Vinete, și Pizza prăjită cu ciuperci și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: echipament Special: un tăietor rotund de 4 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. praf o foaie de copt cu făină de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Așezați măslinele, sucul de lămâie, uleiul, caperele, rozmarinul, cimbrul, hamsiile și usturoiul într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul de pizza în două cercuri cu diametrul de 10 inci, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Folosind un tăietor rotund de 4 inci, tăiați 4 cercuri de aluat din fiecare și transferați pe foaia de copt pregătită. Folosind dinții unei furculițe, înțepați aluatul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Rulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți Sotați
3
Întindeți aproximativ 1 lingură de tapenadă peste fiecare cerc de aluat (orice extra poate fi folosit pentru a adăuga pește sau pui, sau amestecat prin paste sau folosit ca răspândire pentru sandvișuri) și așezați o felie de roșie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți până când aluatul este crocant și auriu, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Așezați tonul și uleiul de măsline din cutia de ton într-un castron mic. Folosind o furculiță, zdrobiți ușor tonul. Împărțiți tonul și lingura deasupra aluatului gătit. Aranjați 3 bucăți de fasole verde deasupra tonului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat