Nici Cal Carnitas

Nici Cal Carnitas
Nici Cal Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 54g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, tortilla de porumb, jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui Carnitas AKA Carnitas De Pollo, Carnitas Caldo (Supă Carnitas), și Tex-Mex Carnitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți fundurile de porc de la refrigerare cu 1 oră înainte de gătit. Nu îndepărtați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți untura într-o oală mare din oțel inoxidabil la foc mare la 250 de grade F. oala trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi cu toate bucățile de fund de porc una lângă alta, nu una peste alta și, de preferință, să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați suficientă untură pentru a scufunda complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați ceapa și usturoiul și lăsați să se rumenească, dar nu ardeți. Dacă usturoiul arde, trebuie să începeți procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți ceapa și usturoiul din untură și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
UnturăUntură
6
Adăugați cu grijă bucățile de porc în untură și apoi lăsați uleiul să ajungă din nou la 250 de grade F. Nu lăsați carnea de porc să se lipească de fundul sau părțile laterale ale oalei. Se amestecă la fiecare 30 de minute pentru a asigura o colorare uniformă. Gatiti aproximativ 1 pana la 1 1/2 ore. Carnea de porc trebuie să fie de culoare caramel, cu o temperatură internă de 170 până la 180 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UnturăUntură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Cu cinci minute înainte de a fi gata să scoateți carnea, presărați sarea kosher în ulei. Continuați să gătiți carnea de porc încă 5 minute și apoi scoateți carnea de porc din ulei într-un platou. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Tăiați carnea și serviți cu Pico De Gallo, tortilla caldă, salsa, limes și felii de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Combinați toate ingredientele și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
Lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute.
11
Servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista