Nice ' N ' picant orez sărat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați orezul picant picant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 343 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de curry, mazăre, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați O budincă frumoasă de orez, 5: 2 dieta-orez conopidă sărat = 137 calorii, și Tartele de orez sărate cu slănină afumată și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Clătiți și înmuiați orezul timp de 10 minute.
Încălziți o cratiță mare, rezistentă la cuptor.
Adăugați uleiul, apoi ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti la foc mic pana cand ceapa este moale.
Adăugați cuișoarele, scorțișoara și păstăile de cardamom și gătiți încă 2 minute la foc mic.
Adăugați pudra de curry și gătiți încă 2 minute, apoi amestecați.
Scurgeți orezul și adăugați-l în cratiță. Se amestecă astfel încât orezul să fie acoperit cu ulei și condimente.
Adăugați mazărea, porumbul dulce și jumătate din migdalele fulgi, dacă utilizați.
Se toarnă peste stoc și se amestecă.
Acoperiți tigaia cu un capac sau cu o foaie de folie, apoi gătiți la cuptor pentru 15-20 de minute.
Se scoate din cuptor, se împrăștie cu migdalele rămase, dacă se folosește, și se servește.