New York Strip Steak Cu Ciuperci Brandied Și Cimbru Proaspăt
New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $7.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 894 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pătrunjel, frunze Din 2 crenguțe cimbru, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt, Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.