New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt

New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt
New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 784 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi din New york, ciuperci, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați New York Strip Steak Cu Ciuperci Brandied Și Cimbru Proaspăt, Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsan și ciuperci la grătar și sparanghel, și Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați fripturile peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Puneți fripturile în tigaie și gătiți, întorcându-se să se rumenească complet toate părțile, până la mediu-rare, 8 până la 10 minute, în funcție de cât de groase sunt fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți fripturile pe un platou cu clești și acoperiți ușor cu un cort de folie de aluminiu pentru a menține carnea caldă în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Puneți tigaia la loc la foc mediu-mare și adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când uleiul fumează, adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, aproximativ 10 minute, până se rumenesc. Apoi adăugați cimbru și usturoi și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați de câteva ori pentru a găti usturoiul, apoi aruncați ciupercile pe un platou. Scoateți tigaia de pe foc, adăugați țuica și gătiți până aproape evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați crema și gătiți-o în jos 2 până la 3 minute până când este redusă cu aproximativ jumătate și îngroșată. Întoarceți ciupercile în tigaie cu orice sucuri s-au adunat pe platou și fierbeți totul încă 2 minute până se îngroașă din nou. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Feliați friptura subțire împotriva bobului. Gustați sosul pentru sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista