New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt

New York Strip Steak cu ciuperci Brandied și cimbru proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 784 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi din New york, ciuperci, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați New York Strip Steak Cu Ciuperci Brandied Și Cimbru Proaspăt, Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsan și ciuperci la grătar și sparanghel, și Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat.
Presărați fripturile peste tot cu sare și piper.
Puneți fripturile în tigaie și gătiți, întorcându-se să se rumenească complet toate părțile, până la mediu-rare, 8 până la 10 minute, în funcție de cât de groase sunt fripturile.
Scoateți fripturile pe un platou cu clești și acoperiți ușor cu un cort de folie de aluminiu pentru a menține carnea caldă în timp ce faceți sosul.
Puneți tigaia la loc la foc mediu-mare și adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când uleiul fumează, adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, aproximativ 10 minute, până se rumenesc. Apoi adăugați cimbru și usturoi și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați de câteva ori pentru a găti usturoiul, apoi aruncați ciupercile pe un platou. Scoateți tigaia de pe foc, adăugați țuica și gătiți până aproape evaporată.
Adăugați crema și gătiți-o în jos 2 până la 3 minute până când este redusă cu aproximativ jumătate și îngroșată. Întoarceți ciupercile în tigaie cu orice sucuri s-au adunat pe platou și fierbeți totul încă 2 minute până se îngroașă din nou. Condimentează cu sare și piper.
Feliați friptura subțire împotriva bobului. Gustați sosul pentru sare și piper și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.