New York Sour

New York Sour
Această rețetă servește 1 și costă 2,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 226 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți whisky bourbon, suc de lămâie, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați New York Sour, New York Sour, și Maple New York Acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 uncii de secară sau whisky bourbon, 1 uncie de suc proaspăt de lămâie și 1 uncie de sirop simplu într-un agitator de cocktail. Umpleți cu gheață, acoperiți și agitați până când în afara agitatorului este înghețat, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară într-un pahar cu pietre umplut cu gheață proaspătă. Turnați ușor 1/2 uncie de vin roșu fructat (cum ar fi Shiraz sau Malbec) peste spatele unei linguri ținute chiar deasupra suprafeței băuturii, astfel încât vinul să plutească deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
VinVin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
SecarăSecară
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista