New York Prajiturele Cu Branza

New York Prajiturele Cu Branza
New York prajiturele cu branza ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 450 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,18 USD pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de copt, pastă de fasole de vanilie, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sac de conducte echipat cu un vârf de 847 Stele
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați două tigăi de brioșă standard cu 12 cavități cu garnituri de cupcake. Distribuiți uniform firimiturile de prăjituri fără gluten în garnituri, aproximativ o lingură în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Fără GlutenCookie-uri Fără Gluten
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Spargeți ouăle într-un recipient mic și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
În vasul unui mixer de suport cu un atașament cu palete, bateți untul la viteză medie până când este de culoare deschisă și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați zahărul în unt și continuați să bateți până când zahărul este încorporat uniform în unt. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale vasului, apoi reporniți mixerul la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați 1 ou la un moment dat, așteptând până când este complet încorporat în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Odată ce toate ouăle au fost adăugate, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot untul este încorporat cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați pasta de fasole de vanilie și amestecați uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
9
Adăugați amestecul de coacere fără gluten în trei adaosuri, alternând cu laptele, în două adăugiri, încorporând complet fiecare adăugare în aluat înainte de a trece la pasul următor. Dacă este necesar, opriți mixerul după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale ale vasului și apoi reluați amestecarea la nivel scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere Fără GlutenAmestec De Coacere Fără Gluten
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Odată ce toate ingredientele uscate și laptele au fost combinate cu amestecul de unt, umpleți uniform cavitățile Cupcake pan două treimi din drum plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
11
Coaceți cupcakes-urile până când partea superioară a fiecărui cupcake este ușor elastică la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat cupcakes-urile din tigaie pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Lasă cupcakes-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
14
Folosind un corer de mere sau un cuțit, scoateți centrul fiecărui cupcake răcit. Apoi umpleți cu 1 lingură de conserve de zmeură și acoperiți cu glazura de brânză cremă de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Stropiți o cantitate mică de coulis de zmeură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
16
În vasul unui mixer de suport, combinați crema de brânză și untul și bateți până când este moale și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
17
Adăugați zahărul pudră și pasta de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
18
Bateți la viteză mică pentru a combina, astfel încât să nu existe zahăr pudră în vrac pe fundul vasului și apoi rotiți mixerul pe mediu-înalt. Bateți până când este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
19
Montați o pungă de plastic de 18 inci cu un vârf de 847 stele și răsuciți punga chiar lângă vârf pentru a preveni scurgerea cremelor de unt. În timp ce apucați punga de conducte chiar deasupra vârfului stelei cu mâna, pliați partea superioară a pungii de conducte peste mână și lingurați glazura de brânză cremă în punga de conducte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20
Puneți zmeura într-o cratiță grea și încălziți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
21
Se amestecă împreună zahărul și 3 linguri de apă și se adaugă la zmeură. Aduceți doar la fierbere, până când se dizolvă tot zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
22
Se lasă să se răcească și se toarnă amestecul de zmeură într-un blender sau robot de bucătărie și piure. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta toate sau o parte din semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista