New Orleans Muffuletta
Rețeta Muffuletta din New Orleans ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați măsline, 3 linguri. pansament italian Kraft zesty, șuncă oscar mayer deli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muffuletta În Stil New Orleans, Clasic New Orleans Muffuletta Sandwich, și Amestec de ulei în stil New Orleans pentru sandviș Muffuletta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați măslinele, țelina, usturoiul și pansamentul.
Tăiați pâinea orizontal în jumătate. Scoateți ușor jumătatea superioară a pâinii; aruncați pâinea îndepărtată sau rezervați pentru o altă utilizare.
Întindeți jumătatea inferioară a pâinii cu jumătate din amestecul de măsline; deasupra cu straturi de carne, brânză și amestecul de măsline rămas. Acoperiți cu partea superioară a pâinii; apăsați ușor pentru a fixa. Înfășurați bine.
Se dă la frigider 2 ore sau până se răcește.
Tăiați în pene pentru a servi.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Neboa Albarino]()
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.