New Orleans "Cel Mai Bun" Gumbo

New Orleans
New Orleans "cel mai bun" Gumbo este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 3,47 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de piper, ulei vegetal, o picătură de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați New Orleans "Cel Mai Bun" Gumbo, New Orleans Gumbo, și Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În oală de 8 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pipotă, sare condimentată, pătrunjel, praf de usturoi, praf de ceapă, cimbru, piper negru, boia, ardei roșu, ardei gras, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă cârnații. Acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc mare. Se amestecă făina; reduceți focul la mediu. Gatiti 15-20 de minute, amestecand continuu, pana cand amestecul devine maro inchis; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de gizzard până se omogenizează. Se amestecă 4 căni de apă fierbinte, câte 1 cană, amestecând constant. Se amestecă bame, carne de crab, creveți și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
BameBame
6
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 5 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista