New Orleans "cel mai bun" Gumbo este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 3,47 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de piper, ulei vegetal, o picătură de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați New Orleans "Cel Mai Bun" Gumbo, New Orleans Gumbo, și Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În oală de 8 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pipotă, sare condimentată, pătrunjel, praf de usturoi, praf de ceapă, cimbru, piper negru, boia, ardei roșu, ardei gras, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă cârnații. Acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc mare. Se amestecă făina; reduceți focul la mediu. Gatiti 15-20 de minute, amestecand continuu, pana cand amestecul devine maro inchis; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de gizzard până se omogenizează. Se amestecă 4 căni de apă fierbinte, câte 1 cană, amestecând constant. Se amestecă bame, carne de crab, creveți și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Bame
6
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 5 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper