New Orleans Beignets
New Orleans Beignets este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 11 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ulei, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați New Orleans Beignets, New Orleans Beignets, și New Orleans Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, uleiul, zahărul și oul și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; rotiți-vă într-un 16-in. x 12-în. dreptunghi.
Se taie în 2-in. pătrate.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul până la 375 inkt. Prăjiți pătrate, câteva la un moment dat, până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Rotiți beignetele calde în zahărul cofetarilor.