New Mexico Chile - pui glazurat pe mămăligă Hominy
New Mexico Chile - puiul glazurat pe Hominy Polentan este un fără gluten felul principal. O porție conține 468 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, miere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Sos Chile Din New Mexico, Tocană De Chile Verde Din New Mexico, și New Mexico Chile verde și burgeri Frito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aduceți bulion și chilipentru a fierbe într-o cratiță mică. Acoperiți; reduceți căldurași fierbeți 5 minute.
Transferați mixturela blender.
Adăugați oțet, miere și chimen.Se amestecă până se omogenizează, se subțiază cu bulionlinguri după cum este necesar pentru sosul gros.Sos de sezon cu sare și piper.
Transferla castron; clătiți și rezervați blenderul.
Topiți 2 linguri de unt în maretigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Stropeștepui cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie;saut până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți puiul până cândgătit, aproximativ 8 minute.
Între timp, amestecați hominy cu suc până ladoar tocat grosier, aproximativ 5 secunde; scurgeți bine. Se amestecă hominy și 3 linguri de untîn cratiță medie la foc mediu până laîncălzit, aproximativ 2 minute.
Se amestecă în jumătatede coriandru. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți hominy pe farfurii. Se acoperă cupui, apoi sos și coriandru rămas.* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.
Pe porție: 570,49 calorii (kcal), 32,1% calorii din grăsimi,