Neopolitan
Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $2.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 931 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de afine, crenguță de rozmarin, verbenă cu lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Neopolitană, Jurnal De Înghețată Neopolitan, și Neopolitan Gooey Tort Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecați împreună apă și zahăr până se dizolvă zahărul. Simmer 3 minute. Reduceți căldura la minim și adăugați verbena cu lămâie.
Lăsați să se absoarbă 30 de minute, apoi strecurați și lăsați să se răcească. Acoperiți și refrigerați siropul până la rece, aproximativ 1 oră. Face aproximativ 1 cană.
În agitatorul de cocktail umplut cu gheață, combinați vodca, siropul de verbenă de lămâie și sucul de afine. Se agită energic timp de aproximativ 6 secunde, apoi se strecoară în pahar de cocktail de 6 uncii.
Se ornează cu coajă de portocală și crenguță de rozmarin, dacă se folosește.
Variantă opțională din bucătăria de testare Epicurioasă
Dacă nu găsiți verbena proaspătă de lămâie, înlocuiți coaja de 1 lămâie, îndepărtată în fâșii cu un cojitor de legume. Folosiți o lămâie organică dacă puteți sau frecați-o bine înainte de a face zest pentru a îndepărta pesticidele.