Negru Misiune Fig Tarta

Negru Misiune Fig Tarta
Dacă $2.68 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Black Mission Fig tartă ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, sare, vin cu corp mediu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Misiunea Neagră Fig Jam, Brioșe Negre Cu Smochine De Misiune, și Smochin Negru de misiune și sos de Port de ceapă dulce.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de pe smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Tăiați smochinele în 1/8-in.- felii groase și puneți într-un castron mare. Aduceți 6 căni de apă la fiert și turnați peste smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Scurgeți și puneți smochinele într-o oală mare la foc mediu-mare cu vin, 1 cană de zahăr și 1/2 linguriță. sare. Aduceți la fierbere. Între timp, legați boabe de piper, scorțișoară, ienibahar și cuișoare într - un 6 pe 6 inci. bucată de pânză de brânză și se adaugă în oală. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când smochinele sunt moi și lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Îndepărtați condimentele și aruncați-le. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Lăsați smochinele și lichidul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
7
Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună făina, rămânând 3 linguri. zahăr și restul de 1/4 linguriță. sare. Aruncați untul și introduceți-l în amestecul de făină cu vârful degetelor, un blender de patiserie sau o furculiță până când seamănă cu făina de porumb grosieră cu niște bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă rapid în 2 linguri. apă foarte rece până când aluatul începe să se țină împreună (va fi totuși destul de sfărâmicios). Frământați ușor aluatul de 2 sau 3 ori în castron, apoi întoarceți-l pe o bucată mare de folie de plastic, formați-l într-un 6-in. disc, acoperiți cu folie și răciți timp de cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Puneți un 10-in. tigaie cu o jantă detașabilă pe o foaie mare de copt. Ungeți o bucată mare de folie. Desfaceți aluatul și puneți-l pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Rulați aluatul într-un 13-in. cerc, rotind 90 între fiecare trecere a sucitorului pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
11
Transferați în tigaia pentru tartă, lăsând aluatul să cadă la loc (dacă îl împingeți sau îl întindeți, acesta se va micșora la coacere). Tăiați marginile de 1/2 in. marginea trecută a tigaiei și pliați în jos pentru a dubla grosimea marginii tartei. Puneți folia, cu untul în jos, ușor pe aluat și acoperiți uniform cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Lasă să se răcească.
15
Aranjați smochinele răcite în crustă răcită și turnați peste ele lichid de gătit cu smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
16
Lăsați să stea cel puțin 1 oră (la temperatura camerei) și până peste noapte (la frigider).
17
Se servește la temperatura camerei, cu crme frache.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista