Negru Misiune Fig Tarta
Dacă $2.68 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Black Mission Fig tartă ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, sare, vin cu corp mediu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Misiunea Neagră Fig Jam, Brioșe Negre Cu Smochine De Misiune, și Smochin Negru de misiune și sos de Port de ceapă dulce.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de pe smochine.
Tăiați smochinele în 1/8-in.- felii groase și puneți într-un castron mare. Aduceți 6 căni de apă la fiert și turnați peste smochine.
Lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți și puneți smochinele într-o oală mare la foc mediu-mare cu vin, 1 cană de zahăr și 1/2 linguriță. sare. Aduceți la fierbere. Între timp, legați boabe de piper, scorțișoară, ienibahar și cuișoare într - un 6 pe 6 inci. bucată de pânză de brânză și se adaugă în oală. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când smochinele sunt moi și lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 2 ore.
Îndepărtați condimentele și aruncați-le. Se amestecă vanilia.
Lăsați smochinele și lichidul să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună făina, rămânând 3 linguri. zahăr și restul de 1/4 linguriță. sare. Aruncați untul și introduceți-l în amestecul de făină cu vârful degetelor, un blender de patiserie sau o furculiță până când seamănă cu făina de porumb grosieră cu niște bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă rapid în 2 linguri. apă foarte rece până când aluatul începe să se țină împreună (va fi totuși destul de sfărâmicios). Frământați ușor aluatul de 2 sau 3 ori în castron, apoi întoarceți-l pe o bucată mare de folie de plastic, formați-l într-un 6-in. disc, acoperiți cu folie și răciți timp de cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți un 10-in. tigaie cu o jantă detașabilă pe o foaie mare de copt. Ungeți o bucată mare de folie. Desfaceți aluatul și puneți-l pe o suprafață făinoasă.
Rulați aluatul într-un 13-in. cerc, rotind 90 între fiecare trecere a sucitorului pentru a nu se lipi.
Transferați în tigaia pentru tartă, lăsând aluatul să cadă la loc (dacă îl împingeți sau îl întindeți, acesta se va micșora la coacere). Tăiați marginile de 1/2 in. marginea trecută a tigaiei și pliați în jos pentru a dubla grosimea marginii tartei. Puneți folia, cu untul în jos, ușor pe aluat și acoperiți uniform cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Aranjați smochinele răcite în crustă răcită și turnați peste ele lichid de gătit cu smochine.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră (la temperatura camerei) și până peste noapte (la frigider).
Se servește la temperatura camerei, cu crme frache.