Rețeta Cobbler negru și albastru este gata în aproximativ 2 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 803 calorii. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână grand marnier, afine, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cizmar negru și albastru, Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, și Albastru Panglică Rustic Piersic Cizmar.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.