Negrese Praline cu glazură de Praline

Negrese Praline cu glazură de Praline
Praline Brownies cu glazură de Praline necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. O porție conține 351 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, frișcă grea, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Praline cu glazură de Praline, Praline Negrese, și Praline Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de 13 x 9 inci cu folie. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata neîndulcită și untul. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați-l să se răcească timp de 15 minute.
4
Într-un castron mare, bateți zaharurile, vanilia și ouăle la viteză medie cu un mixer până devin pufoase. Bateți treptat în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați amestecul de ciocolată în amestecul de făină, bătând până se combină. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când centrul este setat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata semidulce și smântâna. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se întinde peste brownies-urile răcite, se acoperă și se răcește cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Întindeți glazura de pralină peste amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Lăsați să stea până când este setat.
12
Tăiați în pătrate pentru a servi.
13
Într-o cratiță medie, topiți untul, apoi adăugați zahărul brun și amestecați împreună. Adăugați încet crema. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor, nucile pecan și extractul de vanilie. Continuați să amestecați până când amestecul se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Nuci PecanNuci Pecan
15
Se întinde imediat peste brownies răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista