Negrese Praline cu glazură de Praline
Praline Brownies cu glazură de Praline necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. O porție conține 351 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, frișcă grea, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Praline cu glazură de Praline, Praline Negrese, și Praline Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de 13 x 9 inci cu folie. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata neîndulcită și untul. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Lăsați-l să se răcească timp de 15 minute.
Într-un castron mare, bateți zaharurile, vanilia și ouăle la viteză medie cu un mixer până devin pufoase. Bateți treptat în făină.
Adăugați amestecul de ciocolată în amestecul de făină, bătând până se combină. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când centrul este setat, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 1 oră.
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata semidulce și smântâna. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Se întinde peste brownies-urile răcite, se acoperă și se răcește cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Întindeți glazura de pralină peste amestecul de ciocolată.
Lăsați să stea până când este setat.
Tăiați în pătrate pentru a servi.
Într-o cratiță medie, topiți untul, apoi adăugați zahărul brun și amestecați împreună. Adăugați încet crema. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor, nucile pecan și extractul de vanilie. Continuați să amestecați până când amestecul se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Se întinde imediat peste brownies răciți.