Negrese Cu Ciocolată Dublă
Brownies de ciocolată dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 387 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bucăți de ciocolată semidulce, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Negrese Cu Ciocolată Dublă, Negrese Cu Ciocolată Dublă, și Negrese Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrate de ciocolată cu microunde într-un castron mic pentru microunde la mediu (50% putere) timp de 30 de secunde până la topire (aproximativ 1 1/2 minute Timp total). Se amestecă ciocolata până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați făină și sare, bătând la viteză mică doar până se omogenizează. Se amestecă vanilie, 1/2 cană de nuci pecan și 1/2 cană de bucăți de ciocolată.
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Presărați cu restul de 1/4 cană de nuci pecan și 1/4 cană de bucăți de ciocolată.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Notă: congelați brownies într-un recipient etanș până la 1 lună.
Brownies cu ciocolată dublă cu glazură de Caramel: pregătiți Brownies cu ciocolată dublă conform instrucțiunilor. Topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă 2 căni de zahăr, 1/2 cană de zară, 12 marshmallows mari, 1 lingură de sirop ușor de porumb și 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 20-25 de minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa soft-ball).
Se ia de pe foc și se toarnă amestecul imediat într-un vas mare de amestecare. Bateți amestecul cu un mixer electric la viteză mare 5 minute sau până când amestecul se îngroașă și începe să-și piardă luciul.
Întindeți glazura de Caramel uniform peste brownies.