Negrese Cu Caramel De Ciocolată Neagră
Ciocolata neagra caramel negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 2 ore și 5 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, caramele, amestec de tort de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Laphroaig Caramel Negrese Ciocolata Neagra, Brownies Cu Ciocolată Neagră În Straturi De Caramel, și Brownies De Ciocolată Neagră Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 13x9-inch tigaie cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, untul, 1/3 cană de lapte și nucile pecan până se omogenizează bine. Apăsați jumătate din aluat în partea de jos a tigaiei.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele și restul de 1/3 cană de lapte la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Presărați chipsuri de ciocolată uniform peste crusta parțial coaptă. Lingură amestec de caramel peste chipsuri de ciocolată.
Presărați aluatul rămas peste amestecul de caramel.
Coaceți 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 1 inch de partea tigaiei iese aproape curată (brownies nu vor fi complet setate). Se răcește pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider 1 oră.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.