Neely Surf și gazon
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Surful și gazonul lui Neely ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1093 calorii. Dacă aveți creveți, unt, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Surf & Gazon, Surf și gazon pentru două, și Surf ' N ' Turf de Anul Nou.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
La foc mediu topiți untul într-o tigaie cu fundul greu.
Adăugați creveții tocați și sare și piper, după gust și sotati timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și șalotele și continuați să sotați până când creveții sunt roz aprins și opaci. Se amestecă vinul alb și se gătește până se dizolvă. Condimentează cu piper cayenne.
Scoateți amestecul de creveți într-un bol de sticlă și lăsați să se răcească. Odată răcit, adăugați 2 bețișoare de unt și pliați împreună pentru a combina.
Condimentează fripturile cu sare și piper negru pe ambele părți.
Grătați fripturile până sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte, pentru mediu-rare.
Transferați fripturile pe farfurii de servire și lăsați să se odihnească câteva minute.
Serviți fripturile cu o păpușă mare de unt de creveți deasupra și presărate cu arpagic.