Ned Ludd ' s umplute Rubin păstrăv, fenicul, Scallions, și ierburi

Ned Ludd ' s umplute Rubin păstrăv, fenicul, Scallions, și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul Rubin umplut de Ned Ludd, fenicul, Scallions și ierburi. O porție conține 718 calorii, 75g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,74 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați păstrăv Rubin, ridichi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăv umplut cu cuscus, migdale și ierburi, Salată de sfeclă roșie rubinică cu fenicul și nuci, și Mămăligă cremoasă la cuptor cu ierburi, Scallions și salată de Ignam prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați raftul la cel mai scăzut nivel. Deschideți păstrăvul pentru a expune carnea. Condimentează cu sare și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
PăstrăvPăstrăv
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați uniform frunzele de lămâie și fenicul peste carne și împăturiți peștele. Ungeți ușor și condimentați peștele pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Împrăștiați feniculul și scallionul peste o tigaie sau o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați păstrăvul pe tigaie. Prăjiți pește timp de 6 până la 8 minute. Setați broilerul la înălțime și mutați peștele la cel mai înalt nivel. Mutați peștele sub broiler și prăjiți încă 5 până la 7 minute până când pielea este crocantă și legumele sunt rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați peștele pe farfurii individuale. Împrăștiați legumele peste pește. Strângeți o jumătate de lămâie peste fiecare pește. Finalizați cu ridichi, ierburi, ulei de măsline extravirgin și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista