Nectarină și salsa de ridiche

Nectarină și salsa de ridiche
Rețeta Nectarine și salsa de ridiche ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Pui, Nectarină Și Ridiche Cu Sos De Muștar, Nectarine Salsa, și Somon Cu Salsa Nectarină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați amestecul de salsa să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista