Nectarine și vase de căpșuni
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Ghivecele cu Nectarine și căpșuni ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 781 calorii. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză mascarpone de oală, migdale, căpșuni și zahăr glazură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Vase De Cheesecake Cu Căpșuni, Vase De Cheesecake Cu Căpșuni, și Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie 4 x 150ml vase ramekin cu folie alimentară. Bateți mascarpone până devine moale și cremoasă, apoi amestecați extractul de vanilie, coaja de portocală și zahărul glazurat după gust. Îndoiți 50g / 2oz de migdale.
În ramekinele pregătite, stratificați cu grijă amestecul de brânză cu nectarine și căpșuni. Nivelați vârfurile și răciți cel puțin 1 oră.
Pentru a face sosul, puneți ciocolata, smântâna și untul într-o tigaie mică și amestecați la foc mic până se topesc. Nu lăsați tigaia, deoarece ciocolata va deveni granulată dacă devine prea fierbinte. Odată topit, amestecați 2 linguri de apă fierbinte (care nu fierbe).
Pentru a servi, rulați în jurul ramekinelor cu un cuțit ascuțit, apoi desfaceți-le pe farfurii. Se acoperă cu migdalele rămase și se stropesc cu sos cald de ciocolată.