Nectarine-zară Pops este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, lichior de ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Nectarine-Zară Pops, Nectarine Lapte Bătut Cupcakes Cu Miere Frisca, și Ciocolata Dip Ice Pops de la purely Pops / Q & A cu autorul și Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aruncați nectarinele feliate cu 3/4 cană de zahăr și 2 linguri de suc de lămâie și lăsați să stea până la suculent, aproximativ 20 de minute. Aduceți nectarinele la fiert și fierbeți la foc mic, zdrobind ușor, doar până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nectarină
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească.
3
Transferați nectarinele într-un robot de bucătărie și pulsați într-un piure grosier. Se strecoară piureul, apăsând tare pe piei pentru a extrage cât mai mult suc posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați 2 linguri de lichior de ghimbir și 1/2 cană de apă în piure; ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de piure liber. Umpleți opt forme de gheață de 6 uncii cu jumătate din piureul de nectarină și congelați până când sunt ferme, dar nu solide, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
(din Cutie)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De Gheață
5
Între timp, într-un bol, combinați laptele de unt cu restul de 1/4 cană de zahăr, 1/2 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de lichior de ghimbir și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils Argintii
(din Cutie)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți până când zahărul este dizolvat, apoi refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Turnați amestecul de zară în formele de gheață și congelați aproximativ 1 oră, până când este ferm, dar nu solid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De Gheață
8
Turnați piureul de nectarină rămas în forme și adăugați bețișoarele, împingându-le aproape prin gheață. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
9
Scufundați formele în apă fierbinte timp de câteva secunde, apoi desfaceți înghețatele și serviți imediat.