Nectarine-Zară Pops
Nectarine-zară Pops este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, lichior de ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Nectarine-Zară Pops, Nectarine Lapte Bătut Cupcakes Cu Miere Frisca, și Ciocolata Dip Ice Pops de la purely Pops / Q & A cu autorul și Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aruncați nectarinele feliate cu 3/4 cană de zahăr și 2 linguri de suc de lămâie și lăsați să stea până la suculent, aproximativ 20 de minute. Aduceți nectarinele la fiert și fierbeți la foc mic, zdrobind ușor, doar până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Transferați nectarinele într-un robot de bucătărie și pulsați într-un piure grosier. Se strecoară piureul, apăsând tare pe piei pentru a extrage cât mai mult suc posibil.
Adăugați 2 linguri de lichior de ghimbir și 1/2 cană de apă în piure; ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de piure liber. Umpleți opt forme de gheață de 6 uncii cu jumătate din piureul de nectarină și congelați până când sunt ferme, dar nu solide, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un bol, combinați laptele de unt cu restul de 1/4 cană de zahăr, 1/2 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de lichior de ghimbir și coaja de lămâie.
Bateți până când zahărul este dizolvat, apoi refrigerați.
Turnați amestecul de zară în formele de gheață și congelați aproximativ 1 oră, până când este ferm, dar nu solid.
Turnați piureul de nectarină rămas în forme și adăugați bețișoarele, împingându-le aproape prin gheață. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.
Scufundați formele în apă fierbinte timp de câteva secunde, apoi desfaceți înghețatele și serviți imediat.