Nectarine-Prăjituri Cu Nuci Pecan
Nectarine - Pecan cookie Tarte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica toate scop făină, apă, dar nectarine, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Ghimbir Și Miere Nectarine Tarte, Salată De Nuci Pecan Nectarine, și Nectarine, mure și pecan Sundaes.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt pecanele cu zahăr în procesor.
Adăugați făină și sare; procesați 30 de secunde pentru a amesteca.
Adăugați unt; procesați doar până se formează aglomerări. Adunați aluatul împreună; aplatizați în dreptunghi. Înfășurați în plastic; se răcește 30 de minute.
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată până la un dreptunghi generos de 12x10 inci. Tăiați marginile doar pe laturi uniforme.
Tăiați aluatul în opt dreptunghiuri de 5x3 inci.
Transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 1 inch. Se răcește în timp ce se pregătește toppingul.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați nucile pecan, zahărul și untul în procesor. Procesați până când nucile pecan sunt tocate foarte fin.
Adăugați albușul de ou și procesați până se omogenizează bine. Împărțiți pecan topping în mod egal între aluat rect-unghiuri; răspândit la 1/4 inch de margini.
Coaceți până când toppingul de pecan este setat, dar cookie-urile sunt încă palide, aproximativ 10 minute.
Scoateți cookie-urile din cuptor; mențineți temperatura cuptorului.
Tăiați subțire jumătățile de nectarină, păstrând felii din fiecare jumătate împreună. Aranjați 1 jumătate de nectarină deasupra fiecărui cookie, fanning felii decorativ. Reveniți la cuptor și coaceți până când prăjiturile sunt aurii în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Transferați foaia de copt cu tarte în raft.
Aduceți conserve de caise și 1 lingură de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică și grea. Tulpina glazura prin sită set peste castron.
Ungeți glazura peste felii de nectarină. Răciți torturile complet pe foaia de copt. (Tartele pot fi făcute cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți orice glazură rămasă și periați peste tarte înainte de servire, dacă doriți.)