Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură

Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură
Nectarine - plăcintele de mână cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ou, nectarină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură, Plăcinte De Mână Cu Zmeură, și Plăcinte De Mână Cu Zmeură Și Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu pergament. Într-un castron, amestecați nectarina, fructele de pădure și 2 lingurițe. zahăr. Pe o altă bucată de pergament, tăiați foietajul în patru pătrate egale. Într-un castron, bateți oul cu 1 linguriță. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
NectarinăNectarină
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Periați marginile unui pătrat de patiserie cu spălare de ouă. Lingură 1/4 din amestecul de fructe pe centrul de patiserie. Îndoiți patiseria în diagonală pentru a forma un triunghi. Folosind o furculiță, apăsați pentru a sigila marginile. Repetați cu restul de patiserie și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
OuăOuă
3
Transferați plăcintele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați blaturile cu spălare de ouă; se presară cu 1 linguriță. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărei plăcinte.
6
Coaceți până când plăcintele se rumenesc, 20 până la 25 de minute, rotind foaia din față în spate la jumătatea drumului. Lăsați plăcintele să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista