Nectarine Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați nectarinele murate. Această rețetă servește 30. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 482 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sare de murat, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Nectarine Umplute, Nectarine Brandiate, și Nectarine Creole.
Instrucțiuni
Dacă utilizați, pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și puneți trei capace într-o cratiță mică la foc mic.
Pregătiți trei borcane obișnuite pentru gură.
Spălați nectarinele și feliați-le în 12 pene pe bucată de fruct.
Combinați 2 căni de oțet alb cu 2 căni de apă, 3/4 cană de zahăr alb granulat și 2 lingurițe de sare de murat.
Pe măsură ce saramura fierbe, împărțiți condimentele uniform între cele trei borcane.
Odată ce saramura fierbe, adăugați fructe în oală.
Se amestecă pentru a ajuta la așezarea fructelor în saramură.
Odată ce fructul s-a relaxat în saramură și saramura fierbe, scoateți oala de pe foc.
Puneți cu grijă fructele în borcane, folosind un bețișor de lemn pentru a ajuta feliile de nectarină să se așeze la loc.
Se toarnă saramură peste fructe pentru a acoperi.
Atingeți ușor borcanele pentru a ajuta la dislocarea bulelor de aer care ar putea fi prinse între feliile de nectarină. Folosește-ți bețișorul de lemn pentru a termina treaba.
Ștergeți jantele și aplicați capacele și inelele.
Dacă procesarea pentru stabilitatea raftului, borcane cu atenție mai mici în baie de apă clocotită și procesați timp de 10 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească.
Odată ce borcanele procesate sunt reci, îndepărtați inelele, verificați sigiliile și spălați borcanele pentru a îndepărta orice lipici.
Borcanele neprelucrate trebuie, de asemenea, spălate odată răcite și apoi păstrate la frigider.
Nectarinele murate pot fi consumate imediat ce sunt răcite, deși pentru cea mai bună aromă, permiteți-le să stea în saramură cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.