Nectarine-Gew Sorbet
Nectarine-Gew sorbetul de nectarină este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, nectarine, johannisberg riesling cu recoltă târzie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sorbet De Mentă De Nectarină De Cireșe, Carne De Pui Fiert Cu Gew Și Struguri, și Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați feliile de nectarină cu 3 linguri de suc de lămâie. Învârtiți, câte o porție, într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte neted. Întoarceți-vă pur în castron.
Adăugați Gewrztraminer, zahăr după gust și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. Puneți vasul în apă cu gheață și amestecați adesea până când amestecul este rece, 5 până la 10 minute.
Se toarnă pur răcit într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare). Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când sorbetul este suficient de ferm pentru a scoate, dasherul este greu de rotit sau mașina se oprește.
Serviți sau congelați etanș (vezi mai jos)
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le păstra, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o poziție mai lungă, se dezvoltă cristale de gheață.