Nectarine cu cremă de Ricotta-vanilie și fragilitate de nuci de pin

Nectarine cu cremă de Ricotta-vanilie și fragilitate de nuci de pin
Nectarinele cu cremă de Ricotta-vanilie și fragilitate de pin-nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 324 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Nectarine cu cremă catifelată de vanilie, Shortcakes Cu Nectarine Prăjite Și Înghețată Vanillan, și Nectarine la grătar cu sos de miere de vanilie și înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați nectarinele cu 1 linguriță de zahăr și suc de lămâie într-un castron și lăsați să macereze, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NectarinăNectarină
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pur și simplu ricotta, lapte, vanilie și 3 lingurițe de zahăr într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron și se răcește în congelator, amestecând la jumătate, până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tapetați o tavă cu 4 fețe cu folie. Aduceți apa și restul de 1/2 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie învârtind ocazional, astfel încât caramelul să coloreze uniform, până la chihlimbar mediu, 10 până la 12 minute. Se amestecă nucile de pin, apoi se toarnă imediat pe folie, răspândindu-se rapid cu o spatulă cât mai subțire posibil. Se răcește 5 minute. Cojiți fragil din folie și rupeți-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Se amestecă menta în nectarine și se servesc fructe cu cremă de ricotta și bucăți de casant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CremăCremă
FructeFructe
MentăMentă
1
Fragil păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista