Nectarine cu cremă de Ricotta-vanilie și fragilitate de nuci de pin
Nectarinele cu cremă de Ricotta-vanilie și fragilitate de pin-nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 324 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Nectarine cu cremă catifelată de vanilie, Shortcakes Cu Nectarine Prăjite Și Înghețată Vanillan, și Nectarine la grătar cu sos de miere de vanilie și înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați nectarinele cu 1 linguriță de zahăr și suc de lămâie într-un castron și lăsați să macereze, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Nectarină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pur și simplu ricotta, lapte, vanilie și 3 lingurițe de zahăr într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Vanilie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron și se răcește în congelator, amestecând la jumătate, până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tapetați o tavă cu 4 fețe cu folie. Aduceți apa și restul de 1/2 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie învârtind ocazional, astfel încât caramelul să coloreze uniform, până la chihlimbar mediu, 10 până la 12 minute. Se amestecă nucile de pin, apoi se toarnă imediat pe folie, răspândindu-se rapid cu o spatulă cât mai subțire posibil. Se răcește 5 minute. Cojiți fragil din folie și rupeți-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Se amestecă menta în nectarine și se servesc fructe cu cremă de ricotta și bucăți de casant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Brânză Ricotta
Cremă
Fructe
Mentă
1
Fragil păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.