Natilla: Cremă Cremoasă
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Natilla: cremă cremoasă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Portocale Natilla, Natilla, și Natilla Colombiana (Budincă În Stil Columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele cu coaja de lămâie, bățul de scorțișoară și sarea și aduceți la foc mic. Într-un castron mare rezistent la căldură, folosind un mixer electric portabil, bateți zahărul granulat cu gălbenușurile de ou la viteză medie până când sunt palide, aproximativ 4 minute. Bateți în suspensia de amidon de porumb. La viteză mică, bateți treptat în jumătate din laptele fierbinte.
Turnați amestecul de ouă și lapte în cratiță și gătiți crema la foc moderat, amestecând constant timp de 18 minute, până când este foarte groasă.
Transferați crema într-un castron mare și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de lămâie. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 3 ore. Puneți crema în 6 boluri, presărați scorțișoară măcinată și serviți.