Natilla
Natillan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 25 de porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, lapte, nucă de cocos baker ' s Angel flake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Natilla: Cremă Cremoasă, Plăcintă Cu Cremă Natilla Portocalie, și Natilla Colombiana (Budincă În Stil Columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3-1 / 2 căni de lapte, zahăr și bețișoare de scorțișoară pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu.
Amestecul poate apărea coagulat.)
Scoateți și aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Adăugați amidon de porumb în laptele rămas; se amestecă până se dizolvă.
Adăugați la ingrediente în cratiță împreună cu nuca de cocos; se amestecă. Gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până se îngroașă, amestecând constant.