Nat ' s creveți și legume umplute dovlecel este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 245 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Dovlecei umpluți cu legume, Barci De Dovlecei Umplute Cu Legume, și Dovlecei umpluți cu creveți și Feta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Tăiați dovleceii în jumătate de drum lung și scoateți semințele și pulpa, lăsând o coajă groasă de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Semințe
3
Ungeți ambele jumătăți de dovlecel cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și așezați-le, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până când dovlecelul este fierbinte și începe să elibereze margele de umiditate, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți dovlecelul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Reduceți căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați usturoiul și șalotul până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Puneți 1 lingură de ulei de măsline, creveții, roșiile tăiate cubulețe, ciupercile, 1/4 cană de parmezan, busuiocul și usturoiul fiert și șalotul într-un bol și amestecați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu piper negru, sare și praf de usturoi. Umpleți amestecul în jumătățile de dovlecel și presărați fiecare dovlecel cu aproximativ 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Praf De Usturoi
Piper Negru
Ciuperci
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Creveți
Tomate
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Coaceți dovleceii umpluți în cuptorul preîncălzit până când brânza este rumenită și umplutura este gătită și fierbinte, aproximativ 20 de minute.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.