Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, butoane albe și Crimini cu midii și alune ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 363 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, ciuperci crimini, midii și ciuperci buton. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Midii în vin alb, Midii în vin alb, și Midii Cu Vin Alb.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține midiile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați midii și 1/2 cană vermut. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Midii
3
Adăugați aproximativ 3/4 cană de apă rece. Midiile nu ar trebui să dureze mult timp pentru a găti, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să amestecați midiile din când în când, astfel încât să gătească cât mai uniform posibil. Folosiți clești de bucătărie pentru a smulge midiile din tigaie în timp ce se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
4
Când toate midiile sunt fierte, strecurați și rezervați lichidul pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Sos
5
Scoateți midiile din cochilii lor. Aruncați cojile. Rezervați midiile la frigider până la 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
6
Folosind un cuțit mic, sferturiți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Încălziți o altă tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Încălziți ușor tigaia și apoi scoateți tigaia de pe foc direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1 lingură de unt, topiți rapid și transformați o culoare maro deschis. Puneți tigaia la foc și adăugați imediat șalota și ciupercile. Condimentează ușor cu fulgi de sare și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați 1 lingură de unt într-o tigaie mică și adăugați alunele. Condimentați-le ușor cu sare și "fierbeți-le" la foc mic până devin maro deschis. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Gatiti ciupercile timp de 2 pana la 3 minute, pana cand incep sa renunte la lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
12
Adăugați vermutul rămas. Gatiti inca 1 minut si apoi scurgeti orice lichid de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
13
Combinați ciupercile și lichidele de midii într-o tigaie mică și lăsați cele 2 arome să fiarbă împreună timp de 1 minut. Sosul poate avea nevoie de un vârf de sare. Aroma ar trebui să fie un gust inițial de midie dulce, urmat de un ton de pământ din ciupercă. Rotiți 1 lingură de unt și o notă de suc de lămâie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ciuperci
Unt
Midii
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Încălziți tigaia mare până la fierbinte, 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se ia de pe foc direct și se adaugă 1 lingură de unt. Când devine maro deschis, întoarceți tigaia la arzător și adăugați midii și ciupercile într-un singur strat. Gatiti 1 minut fara a le amesteca. Ar trebui să fie rumenite pe prima parte înainte de a le amesteca ușor, cu o lingură de lemn, și lăsați-le să se rumenească încă un minut. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Condimente
Midii
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
16
Aruncați alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
17
Serviți pe un platou, în stil familial, cu felii de pâine la grătar sau peste o bucată de pește sau carne pentru o sărbătoare aromată și pământească a ciupercilor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pâine
Pește
Carne
18
Asocierea vinului: un Chardonnay chalky, Gruner Veltliner sau un Pale ale ar fi minunat cu această combinație de arome.