Nasturel Vichyssoise
Nasturel Vichyssoise necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $1.23 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, năsturel, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nasturel Vichyssoise, Zară Vichyssoise cu Nasturel, și Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise).
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 3/4 inch. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți cartofii și bulionul la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 18 până la 25 de minute.
Între timp, clătiți și scurgeți năsturelul. Alegeți șase crenguțe fragede din tulpini și rezervați. Tăiați grosolan nasturelul rămas, inclusiv tulpinile; ar trebui să aveți 2 1/2 până la 3 căni. Se amestecă năsturelul tocat în amestecul de cartofi-bulion și se gătește doar până când năsturelul este verde aprins și ofilit, aproximativ 1 minut.
Se toarnă jumătate din amestecul de cartofi-năsturel într-un blender și, ținând capacul închis cu un prosop, se învârte până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron. Repetați la supa rămasă pură; se toarnă în castron. Se amestecă Zara.
Pentru a servi supa fierbinte, reveniți la tigaie și amestecați la foc mediu doar până la abur (nu fierbeți). Pentru a servi rece, acoperiți și răciți până la rece, 3 până la 4 ore.
Se adaugă sare și piper după gust.
Garnisiți cu crenguțe rezervate de năsturel.