Nasi Lemak (Malaysia)

Nasi Lemak (Malaysia)
Nasi Lemak (Malaezia) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 846 calorii. Pentru $ 5.82 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți ardei chile, pastă de creveți, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Malaysian Nasi Lemak, Nasi Lemak (Orez Cu Nucă De Cocos), și Orez Din Lapte De Cocos Din Malaezia (Nasi Lemak).

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, apa, șalotele feliate, crema de nucă de cocos, ghimbirul și sarea la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Între timp, așezați șalotele tocate, ardeii chile uscați, ghimbirul tocat și pasta de creveți într-un blender și procesați într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
BelacanBelacan
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pasta de chile pana cand este parfumata. Amestecați zahărul, sucul de tamarind și sarea, apoi aruncați ceapa și creveții și fierbeți până când creveții sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Pastă De ChiliPastă De Chili
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se servește peste orezul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista