Napolitane Din Făină De Porumb
Nevoie de un desert vegetarian? Napolitane din făină de porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 40. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Napolitane Benne, Napolitane De Vanilie, și Napolitane Moraviene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți în ou și vanilie până se amestecă bine.
Într-un alt bol, amestecați făina, făina de porumb și praful de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-un buștean gros de 2 inci.
Rulați hârtia cerată strâns în jurul fiecărui jurnal pentru a înfășura etanș. Congelați până când aluatul este suficient de ferm pentru a felia îngrijit, cel puțin 2 ore sau până la 3 săptămâni.
Desfaceți aluatul. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, tăiați buștenii transversal în felii groase de 1/8 inci.
Așezați felii la 3 centimetri distanță pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit de 12 pe 15 inci; dacă fursecurile s-au aplatizat atunci când sunt tăiate, remodelați cu degetele.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până când marginile sunt ușor rumenite, 15 până la 18 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci.