Napolitane Cu Brânză De Afine-Pecan

Napolitane Cu Brânză De Afine-Pecan
Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 708 calorii, 15g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de afine, brânză proaspăt cheddar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Napolitane Pecan-Scorțișoară, Jurnal de brânză de afine și Pecan, și Ceapă, Afine Și Brânză Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Între timp, înmuiați afine în apă clocotită pentru a acoperi 15 minute; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Bateți untul și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până la amestecare. Adăugați treptat făina, bătând doar până se combină. Se amestecă afine și nuci pecan. Formați aluatul în bușteni de 4 (12 inci lungime); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Stand MixerStand Mixer
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista