Napolitane Cu Brânză De Afine-Pecan
Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 708 calorii, 15g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de afine, brânză proaspăt cheddar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Napolitane Pecan-Scorțișoară, Jurnal de brânză de afine și Pecan, și Ceapă, Afine Și Brânză Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 15 minute).
Între timp, înmuiați afine în apă clocotită pentru a acoperi 15 minute; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Bateți untul și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până la amestecare. Adăugați treptat făina, bătând doar până se combină. Se amestecă afine și nuci pecan. Formați aluatul în bușteni de 4 (12 inci lungime); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).