Napolitane cu brânză albastră și nucă

Napolitane cu brânză albastră și nucă
Brânză albastră și napolitane de nuc necesită aproximativ 1 oră și 32 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încercați Cheesecake Cu Nuci Cu Brânză Albastră, Salată De Brânză Albastră-Nucă, și Tartă Cu Nuci Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul, brânza albastră, făina și sarea într-un robot de bucătărie și se procesează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se transferă într-un castron și se amestecă nucile. Acoperiți și răciți 5 minute în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o formă de jurnal. Înfășurați în folie de plastic și dați la frigider 1 oră, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Feliați buștenii de aluat în runde de 1/4 inch și aranjați runde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista