Napolitane Cremă
Nevoie de o desert vegetarian? Napolitane cu cremă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 847 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Napolitane Cremă, Napolitane Cremă Cu Frunze De Arțar, și Napolitane Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1 cană de unt și smântâna pentru biciuire cu lingura. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 375.
Rulați o treime din aluat la un moment dat cu grosimea de 1/8 inch pe suprafața ușor făinată. (Păstrați aluatul rămas la frigider până când este gata de rulat.)
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri de 1 1/2 inch. Acoperiți generos o bucată mare de hârtie cerată cu zahăr granulat.
Transferați decupajele pe hârtie cerată, folosind turnator de clătite. Întoarceți fiecare decupaj pentru a acoperi ambele părți.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Înțepați fiecare decupaj cu furculița de aproximativ 4 ori.
Coaceți 7 până la 9 minute sau doar până când este setat, dar nu se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, amestecați toate ingredientele de umplutură cremoase până se omogenizează.
Adăugați câteva picături de apă, dacă este necesar.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță umplutură între fundul perechilor de fursecuri.