Napoleoni de somon și cartofi
Napoleonii de somon și cartofi sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Napoleoni De Somon Afumat, Somon, brânză de capră și Napoleoni de mere, și Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și tăiați fileul în felii groase de 1/2 inch. Frecați cu ulei de măsline.
Așezați bucățile ușor depărtate într - o tigaie ușor unsă de 10 pe 15 inci și presărați sare și piper.
Tăiați dovleceii în bețișoare de 1/2 inch grosime și 3 inci lungime. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați dovleceii și fasolea; se amestecă ocazional până când abia se înmoaie când este străpuns, 1 până la 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați legumele pe o farfurie.
Adăugați vin în bulion și fierbeți la foc mare până când sosul se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute.
Adăugați unt, legume fierte și roșii și amestecați ușor până la fierbinte, aproximativ 1 minut; păstrați cald.
Între timp, fierbeți somonul la aproximativ 3 inci de la căldură până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 4 minute.
Lucrând rapid, așezați o bucată de galette fierbinte pe fiecare dintre cele patru farfurii încălzite. Aranjați jumătate din somon în mod egal pe galete; așezați o altă bucată de galette pe fiecare. Completați fiecare în mod egal cu somonul rămas, apoi bucata de galette rămasă și orice fragmente. Lingurați legumele și sosul în jurul napoleonilor. Se acoperă fiecare cu o păpușă de smântână și se presară cu arpagic.