Napoleoni De Somon Afumat
Napoleonii de somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 648 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați somon, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Somon, brânză de capră și Napoleoni de mere, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Așezați o foaie de foietaj pe fiecare foaie de copt. Dock foaie de patiserie de aproximativ 20 de ori cu furculiță.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 20 de minute (verificați după 5 minute pentru a vă asigura că patiseria nu umflă prea mult—Andocați cu furculița, după cum este necesar).
Tăiați fiecare patiserie în 6 dreptunghiuri egale.
Așezați 6 dreptunghiuri de patiserie gătite pe o suprafață de lucru. Completați fiecare cu somon afumat. Completați fiecare cu 1/4 cană de spanac pentru copii.
Presărați fiecare cu 1/2 linguriță de ceapă tăiată cubulețe și 1/2 linguriță de capere.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți pansament 1 linguriță de pansament peste fiecare napoleon deschis.
Presărați fiecare napoleon cu mărar. Se acoperă cu dreptunghiurile de foietaj rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.