Napoleoni De Somon Afumat

Napoleoni De Somon Afumat
Napoleonii de somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 648 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați somon, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Somon, brânză de capră și Napoleoni de mere, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați o foaie de foietaj pe fiecare foaie de copt. Dock foaie de patiserie de aproximativ 20 de ori cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până devin aurii, aproximativ 20 de minute (verificați după 5 minute pentru a vă asigura că patiseria nu umflă prea mult—Andocați cu furculița, după cum este necesar).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lasă să se răcească.
5
Tăiați fiecare patiserie în 6 dreptunghiuri egale.
6
Așezați 6 dreptunghiuri de patiserie gătite pe o suprafață de lucru. Completați fiecare cu somon afumat. Completați fiecare cu 1/4 cană de spanac pentru copii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
7
Presărați fiecare cu 1/2 linguriță de ceapă tăiată cubulețe și 1/2 linguriță de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Stropiți pansament 1 linguriță de pansament peste fiecare napoleon deschis.
10
Presărați fiecare napoleon cu mărar. Se acoperă cu dreptunghiurile de foietaj rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista