Napoleoni de sfeclă și pere cu vinetă cu suc de ghimbir

Napoleoni de sfeclă și pere cu vinetă cu suc de ghimbir
Sfeclă și pere Napoleons cu vinaigrette suc de ghimbir este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă, garnisiți: sare de mare, cum ar fi maldon; semințe de mac, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi feliați transversal în runde groase de 1/4 inch. Se răcește complet.
4
Între timp, radeți fin ghimbirul cu un microplan peste un bol căptușit cu prosop de bucătărie. Adunați cu grijă prosopul în jurul ghimbirului și strângeți până când aveți 2 linguri de suc de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți sucul de portocale, zahărul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți vinaigreta uniform între 2 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Tăiați perele pe lungime în jurul miezului în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Tăiați 18 runde din felii folosind tăietor de prăjituri și puneți într-un castron de vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Tăiați 18 runde din felii de sfeclă și puneți în alt castron. Aruncați pere și sfeclă cu vinetă pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Pentru a asambla Napoleoni, puneți 1 rundă de sfeclă pe fiecare dintre cele 6 farfurii (Vezi nota bucătarilor, mai jos) și acoperiți cu o frunză de tarhon. Se acoperă cu 1 rundă de pere, apoi o altă frunză de tarhon. Repetați stratificarea de încă 2 ori. Aruncați vinaigreta folosită pentru sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Aruncați verdeața cu o parte din vinaigreta rămasă și așezați-o în jurul fiecărui napoleon. Radeți mărunt mărul (inclusiv pielea) într-un castron. Puneți câte o linguriță de măr deasupra fiecărui napoleon, apoi presărați sare de mare și semințe de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
VerziiVerzii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Stropiți cu mai multă vinetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1
•Pentru a evita colorarea perelor în roșu, folosiți o mână pentru a arunca și stivui sfecla, iar cealaltă pentru a manipula perele. * Sfecla poate fi prăjită și feliată cu 3 zile înainte și răcită.* Vinaigreta cu suc de ghimbir poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista