Napoleoni De Căpșuni-Afine
Nevoie de o garnitură vegetariană? Napoleonii cu căpșuni-afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, coșuri afine, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Napoleoni De Căpșuni, Napoleoni Ușori De Căpșuni, și Ricotta-Napoleoni De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru (acoperiți restul phyllo cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie umed).
Ungeți foaia phyllo cu puțin unt topit și presărați cu 1/2 linguriță de zahăr. Sus cu a doua foaie phyllo.
Se unge cu puțin unt topit și se presară cu 1/2 linguriță de zahăr. Repetați cu încă 2 foi de phyllo, periați fiecare cu unt topit și stropiți fiecare cu 1/2 linguriță de zahăr.
Tăiați stiva phyllo în jumătate pe lungime; tăiați transversal în treimi, creând șase pătrate de 4 1/4 inci.
Transferați pătratele pe 1 foaie de copt pregătită, distanțându-vă uniform. Repetați cu încă 4 foi phyllo pentru a crea încă 6 pătrate; transferați pe a doua foaie de copt, distanțându-vă uniform.
Coaceți phyllo până devine auriu deschis, aproximativ 7 minute. Folosind spatula, transferați stivele phyllo în raft și răciți complet. Repetați cu foile de phyllo rămase, untul și zahărul pentru a face 36 de pătrate în total. (Pătratele Phyllo pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. A se păstra între straturile de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Aduceți oțet și 4 lingurițe de zahăr la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până la sirop și reduceți la 1/4 cană, aproximativ 25 de minute. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. La frigider.)
Bateți mascarpone, smântână, extract de vanilie și restul de 1/2 cană de zahăr într-un bol mare de amestecare până se formează vârfuri rigide. (Umplutura Mascarpone poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Puneți deoparte 1/4 de căpșuni și afine pentru garnitură.
Așezați 12 pătrate phyllo pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu 1 lingură de umplutură de mascarpone. Acoperiți cu căpșunile feliate rămase.
Întindeți 1 lingură umplutură peste căpșuni.
Așezați încă 12 pătrate phyllo deasupra umpluturii, cu colțurile ușor înclinate spre pătratul de jos.
Întindeți fiecare pătrat cu 1 lingură de umplutură. Acoperiți cu afine rămase.
Întindeți încă 1 lingură de umplutură peste afine. Sus cu ultimele 12 pătrate phyllo cu colțuri ușor înclinate spre pătratul Mijlociu. (Se poate face cu 3 ore înainte.
Așezați napoleonii pe 2 foi mari de copt. Acoperiți și refrigerați.)
Lingura dollop de umplere deasupra fiecărui napoleon.
Garnisiți cu felii rezervate de paie și afine. Praf cu zahăr pudră.
Așezați 1 napoleon în centrul fiecărei farfurii.
Stropiți reducerea balsamică în jurul marginii plăcilor.
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.