Napi și cartofi
Napi și cartofi Patties necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 987 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de arahide, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Torturi de cartofi și napi, Napi Și Cartofi, și Gratin de cartofi și napi.
Instrucțiuni
Gatiti Napul tocat si cartoful in apa clocotita: intr-o cratita mare cu apa clocotita cu sare, gatiti Napul si cuburile de cartofi timp de 15 pana la 17 minute, sau pana cand sunt fragede, si scurgeti-le.
Puneți napi și cartofi: într-un castron, zdrobiți napii și cartofii fierți cu o furculiță și amestecați scallions, oul, făina și sarea și piperul după gust.
Prăjiți prăjiturile: acoperiți fundul unei tigaie mari, cu fund greu, cu aproximativ 1/4 inch din ulei.
Încălziți tigaia la foc mediu până când suprafața uleiului începe să strălucească, dar nu fumează.
Puneți movile de 1/4 cană din aluatul de cartofi de nap în tigaie, aplatizându-le în torturi groase de 1/2 inch cu spatele unei spatule.
Prăjiți prăjiturile până devin aurii, întorcându-le o dată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați tortele pe prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.